Nogomet

Michail Antonio: "Rooney zaslužuje ovaj posljednji nastup"

Branimir Korać • četvrtak, 15.11.2018.
Michail Antonio: "Rooney zaslužuje ovaj posljednji nastup"
Foto: EPA

Wayne Rooney odigrat će danas posljednju utakmicu u dresu engleske nogometne reprezentacije. Englezi igraju prijateljsku utakmicu protiv SAD-a, a Rooney se u njoj oprašta od reprezentacije...

Wayne Rooney odigrat će večeras 120. utakmicu u dresu engleske reprezentacije i bit će mu to posljednji nastup u reprezentativnom dresu. Oprašta se na Wembleyju u dvoboju protiv SAD-a, nosit će broj 10, a nakratko će zamijeniti Fabiana Delpha kao kapetan.

"Moramo napraviti ono što radi i Njemačka i na ovakav način opraštati se od velikana. Wayne ima 119 nastupa i zaslužio je i ovaj posljednji. On je rekorder po broju golova i ovo će biti posebna večer za njega. Zaslužio je ovo i svaki igrač koji pruži takav doprinos također zaslužuje ovakav oproštaj", smatra Michail Antonio, član West Hama i aktualni reprezentativac.

Antonio nema sezonu za pamćenje, ozljede mu stvaraju probleme i ove sezone od prve minute odigrao je samo četiri utakmice. Otočki mediji tvrde kako bi mogao i tijekom zime promijeniti sredinu, a Crystal Palace spominje se kao izgledan kandidat za njegovo dovođenje.

"Dobro se osjećam, momčad dobro napreduje i čekam svoju priliku. Na meni je samo igrati što bolje mogu i vidjet ćemo što će nam to donijeti. Ne kažem da ću otići, ali ne kažem niti da ću ostati, trenutno sam fokusiran na hvatanje kontinuiteta nastupa."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!