Nogomet

Rooney: "Neki bivši igrači ne mogu se pomiriti s tim da Engleskoj ide dobro"

Petar Jenjić • nedjelja, 18.11.2018.
Rooney: "Neki bivši igrači ne mogu se pomiriti s tim da Engleskoj ide dobro"
Foto: EPA

Wayne Rooney kazao je kako se nekadašnji engleski reprezentativci ne mogu pomiriti da Gordi Albionu trenutno ide jako dobro...

Nakon polufinala Svjetskog prvenstva i pobjede protiv Španjolske u Ligi nacija, jasno je kako Engleskoj ide jako dobro ove godine. Wayne Rooney koji je upisao svoj 120., ujedno i posljednji, nastup u prijateljskoj utakmici protiv SAD-a kazao je kako je ponosan.

"Nisam ljubomoran, nisam takav. Veliki sam navijač sada, želim Engleskoj najbolje. Sretan sam s onim što sam dao reprezentaciji i veselim se vidjeti ovu momčad kako napreduje u sljedećim godinama."

Tijekom svojih igara Engleska nije imala prevelikih uspjela s obzirom na to da nikada nije došla dalje od četvrtfinala nekog velikog natjecanja.

"Znam da se neki bivši igrači ne mogu pomiriti s tim da Engleskoj ide dobro. Ne mogu reći da ne žalim što nikada nisam ništa osvojio s reprezentacijom, ali dao sam sve od sebe i pokušavao sam momčad učiniti uspješnom. Nekada "sve" jednostavno nije dovoljno. Imao sam svoje vrijeme", dodao je Rooney, prenosi BBC.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!