Košarka

Durant: "Jako mi se sviđa Dončić, nosit će Dallas u budućnosti"

Branimir Korać • nedjelja, 18.11.2018.
Durant: "Jako mi se sviđa Dončić, nosit će Dallas u budućnosti"
Foto: EPA

Golden State Warriorsi poraženi su u Dallasu od Mavericksa, sjajnu utakmicu odigrao je Luka Dončić koji je nakon susreta s pravom doživio pohvale sa svih strana. Jedan od onih koji ga je hvalio je i Kevin Durant...

S upisanih 24 poena i devet skokova te odličnom igrom tijekom cijelog susreta, Luka Dončić predvodio je Dallas. Njegove sjajne igre od dolaska u ligu nisu ostale neprimijećene niti kod onih najvećih, već ga je ishvalio LeBron James, a sada je to učinio i Kevin Durant.

"Jako mi se sviđa. Vrlo je vješt, vidi se da je već igrao profesionalnu košarku i Dallas je dobio sjajnog igrača koji će voditi ovu franšizu u budućnost. On i Dennis Smith jako dobro funkcioniraju zajedno", istaknuo je Durant.

Dončić je, naravno, bio vrlo sretan nakon pobjede 112:109, ovo je bila prva pobjeda Dallasa protiv Warriorsa još od 2015. godine, a Warriorsi su slavili u 17 od posljednjih 18 međusobnih utakmica.

"Samo želim reći da je ovo bila fantastična utakmica, odradili smo sjajan posao. Oni su NBA prvaci i bilo je jako teško. Jako mi se sviđa naša momčad", dodaje Dončić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!