Nogomet

Poljaci oslabljeni u Portugalu, Robert Lewandowski vratio se u München

Branimir Korać • ponedjeljak, 19.11.2018.
Poljaci oslabljeni u Portugalu, Robert Lewandowski vratio se u München
Foto: EPA

Hrvatska još uvijek čeka na posrtaj jedne od dvije reprezentacije koje je mogu prestići u borbi za status nositelja u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Poljaci ili Nijemci u tom slučaju me bi trebali slaviti, a Poljska u gostima kod Portugala čini se izglednijom opcijom, posebno jer ne igra Robert Lewandowski...

Iako se ne treba previše zamarati u razbijati glavu s pozicijom nositelja u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, put kojim se ide do Eura i broj sudionika omogućuju nešto lakši posao nego ranije, ali ipak status nositelja donio bi možda jednog elitnog protivnika manje.

Stoga ne bi bilo loše da Nijemci ili Poljaci ostanu bez pobjede u posljednjem kolu Lige nacija, Njemačka igra doma protiv Nizozemske, a Poljska gostuje u Portugalu te se nekako čini da bi Portugalci mogli pomoći Hrvatskoj.

Hendikep za Poljsku je neigranje Roberta Lewandowskog koji je napustio kamp poljske reprezentacije i vratio se u München zbog problema s koljenom.

Iako nije riječ o ozbiljnijoj ozljedi, nije se htjelo riskirati i zbog tog lakšeg problema Lewandowski se vratio u München gdje će biti podvrgnut daljnjim pretragama i oporavku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!