Košarka

Škrljevo posustalo u završnici i upisalo prvi poraz u Alpe Adria Cupu

Petar Jenjić • utorak, 20.11.2018.
Škrljevo posustalo u završnici i upisalo prvi poraz u Alpe Adria Cupu
Foto: Mišo Gulić

Košarkaši Škrljeva upisali su prvi poraz u Alpe Adria Cupu ove sezone, danas su izgubili na gostovanju kod mađarskog ZTE-a koji je slavio sa 79:72...

Svoju treću utakmicu u Alpe Adria Cupu odigralo je Škrljevo koje je gostovali kod Zalakeramije (ZTE). Mađarska je momčad u konačnici ipak stigla do pobjede rezultatom 79:72 i tako stigla na omjer 4-1. S druge strane, Škrljevo je nakon pobjeda protiv Klosterneuburga i Brna upisalo prvi poraz.

Gotovo cijeli je dvoboj bio prilično izjednačen, a nijedna momčad nije imala više od sedam koševa viška. Nešto bolje rezultatski stajala je gostujuća ekipa koja je uoči posljednjih deset minuta imala tri poena prednosti, bilo je 53:50.

Međutim, ZTE ipak preuzima kontrolu nad utakmicom u posljednjoj četvrtini koju dobiva sa 29:19. Dvije i pol minute prije kraja Škrljevo je imao vodstvo 72:70, ali do kraja nije postiglo nijedan poen, naspram devet mađarske momčadi.

Mađare je do pobjede predvodio Dustin Ware s 23 poena, Dmitro Gliebov dodao je 14 koševa. Brian Williams s 14 koševa i sedam skokova te Filip Krajina s 13 poena i 12 skokova bili su najbolji kod Škrljeva.

Alpe Adria Cup:
Zalakeramia - Škrljevo 79:72

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!