Tenis

Krajan: "Pribojavali smo se nekog mekšeg terena, ali stvarno je odličan"

Branimir Korać • srijeda, 21.11.2018.
Krajan: "Pribojavali smo se nekog mekšeg terena, ali stvarno je odličan"
Foto: FaH

Hrvatska Davis Cup reprezentacija odradila je prvi trening na terenu u Lilleu na kojem će i nastupati tijekom vikenda u finalu Davis Cupa. Prvi dojmovi su odlični...

Izbornik Željko Krajan ne krije kako je postojao strah od podloge koja neće biti u skladu s hrvatskim željama, ali razloga za strah nije bilo, podloga je odlična i u hrvatskom taboru su jako zadovoljni.

"Dojmovi nakon prvog treninga su dobri, teren je stvarno odličan, onakav kakvom smo se nadali, ali nismo vjerovali da može već prvog dana biti tako tvrd. Stvarno smo jako zadovoljni i nemamo nikakvih pritužbi. Bolji je od očekivanog, pribojavali smo se malo mekše podloge, ali Francuzi znaju odraditi svoj posao kako treba i teren je odličan."

Krajan ističe i zadovoljstvo samom dvoranom koja će moći primiti oko 26 tisuća gledatelja, za sve će to biti prvo iskustva igranja pred ovolikim brojem navijača, ali neće predstavljati problem.

"Nije uobičajeno da se igra na ovakvim stadionima, takvih teniskih stadiona u svijetu nema. Ako već u petak bude preko 20 tisuća i u subotu kako se priča 24-25 tisuća, bit će to neki novi doživljaj i iskustvo za sve igrače. No i dalje vjerujem, danas smo bili u toj dvorani, sve jako lijepo izgleda, ali mislim da će to na kraju biti samo dodatna motivacija. Imamo iskusne i dobre igrače koji su igrali pred puno ljudi pa niti tih 24 tisuće i neće biti veliki šok za sve."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!