Košarka

Rimac nakon pobjede: "Što se tiče nekih stvari nije bilo dobro, no na kraju je jedino pobjeda bitna"

Sportnet • srijeda, 21.11.2018.
Rimac nakon pobjede: "Što se tiče nekih stvari nije bilo dobro, no na kraju je jedino pobjeda bitna"
Foto: FaH

Košarkaši Cedevite pobjedom protiv Arke Gdynije izborili su plasman u TOP 16 Eurokupa. Zadovoljan pobjedom bio je trener Slaven Rimac, ali napomenuo je kako neke stvari nisu bile dobre...

Slaven Rimac, trener Cedevite: "Pobjedom sam izuzetno zadovoljan. Mislim da definitivno što se tiče nekih stvari nije bilo dobro, no na kraju je jedino pobjeda bitna. Čestitam igračima, Arka je jedna nezgodna ekipa. Bez obzira na to što nisu ostvarili puno pobjeda u Eurokupu, praktički su sa svakom ekipom u zadnjih deset minuta bili u egalu. Danas su isto pali u zadnjih deset minuta, ali kad uđu u šuterski ritam onda stvarno znaju biti nezgodni."

"Uvijek je malo nezgodno, s obzirom na to da smo danas igrali s Mustapićem i nije bilo Benitea, kad se razbije uobičajena rotacija. No, dobro smo reagirali. Benite od ranije vuče udarac i malo mu je natečenija noga pa danas nismo htjeli ništa riskirati", dodao je Rimac.

Justin Cobbs, igrač Cedevite: "Veselim se nastupima u Top 16 fazi. U Eurokupu igramo protiv mnogo kompetitivnih momčadi iz različitih zemalja i želimo nastaviti i dalje pobjeđivati."

Przemyslaw Frausunkiewicz, trener Arka Gdynije: "Ponosan sam na to kako smo danas odigrali. Radili smo ono što smo trebali i izvršavali smo svoj plan igre. Međutim, Cedevita ima sjajne igrače, pogodili su neke nevjerojatne šuteve i zato smo danas izgubili."

KK Cedevita

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!