Košarka

VIDEO: Timberwolvesi slavili kod Netsa, Šarić odigrao skromno

Petar Jenjić • petak, 23.11.2018.
VIDEO: Timberwolvesi slavili kod Netsa, Šarić odigrao skromno
Foto: EPA

Minnesota Timberwolvesi slavili su na gostovanju kod Brooklyn Netsa rezultatom 112:102, a dobru pojedinačnu utakmicu neće pamtiti i Dario Šarić koji je bio u sjeni dobrog učinka Taja Gibsona...

Utakmica u ranom terminu odigrana je u Brooklynu gdje su Netsi ugostili Minnesotu koja je na kraju stigla do osme pobjede sezone. Timberwolvesi su slavili rezultatom 112:102 i tako spustili Brooklyn na omjer od osam pobjeda i 12 poraza.

Dariju Šariću očito nije najbolje odgovarao dvoboj u ranijim satima pa je danas ostao skroman. U svojih 16 minuta na terenu dodao je tri poena (1/2 za dva, 0/2 za tricu, slobodna bacanja 1/1), dva skoka i jednu asistenciju, a nije odmogla niti dobra utakmica suigrača s kojim dijeli minute, Taja Gibsona.

Činilo se kako bi Timberwolvesi nešto mirnije mogli zaključiti utakmicu u svoju korist kada su treću četvrtinu zaključili sa 17 koševa viška (89:72), međutim, Netsi se nisu predavali. Tri minute prije kraja Spencer Dinwiddie dovodi Netse na četiri poena zaostatka (104:100), ali u sljedeće dvije minute domaćini nisu poentirali. Vratila se Minnesota na osam koševa viška te prednost sačuvala do kraja.

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Derrick Rose s 25 poena, Karl-Anthony Towns dodao je 21 koš i devet skokova, a Taj Gibson 16 poena, 11 skokova i tri ukradene lopte.

Brooklyn su s po 18 poena predvodili Spencer Dinwiddie (osam asistencija) i Joe Harris, dok je DeMarre Carroll dodao 13 poena i sedam skokova.

NBA:
Brooklyn Nets - Minnesota Timberwolves 102:112

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!