Zimski sportovi

Medveščak upisao vrlo visok poraz na gostovanju u Grazu

Branimir Korać • nedjelja, 25.11.2018.
Medveščak upisao vrlo visok poraz na gostovanju u Grazu
Foto: FaH

Hokejaši Medveščaka nisu se dobro proveli u gostima kod Graza koji ih je visoko svladao sa 6:0. U svakoj trećini domaćin je zabio po dva gola i na kraju glatko slavio...

Medveščak je upisao novi težak poraz i nalazi se u vrlo neugodnoj situaciji. Na predzadnjem je mjestu na ljestvici, upisao je visok poraz od Graza na današnjem gostovanju i još jednom je pokazao kako ima priličnih problema s igranjem na gostujućem ledu.

Samo je jednom u zadnjih pet utakmica primio manje od pet golova i to na prošlom gostovanju kod Vienne gdje je izgubio u produžetku, a na gostovanju u Grazu upisao je najteži gostujući poraz ove sezone, čak 6:0.

Od početka domaćin je bio bolji protivnik i rutinski je slavio. U svakoj trećini po dva pogotka, sasvim dovoljno za glatku i rutinsku pobjedu.

U prvoj dionici zabijali su Matt Garbowsky i Colton Yellow Horn, u drugoj dionici Ty Loney i Kevin Moderer povisili su na 4:0 da bi točku na i u zadnjoj trećini stavili Daniel Oberkofler i Yellow Horn.

Na vratima Medveščaka ovaj put stajao je Vilim Rosandić koji je upisao 28 obrana, ali to nije spasio Medvjede od poraza.

U sljedećem susretu Medveščak će 29. studenog u Zagrebu ugostiti momčad Linza.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!