Nogomet

VIDEO: Bagarić, Fuštar i Melnjak među strijelcima u nedjeljnim susretima

Branimir Korać • nedjelja, 25.11.2018.
VIDEO: Bagarić, Fuštar i Melnjak među strijelcima u nedjeljnim susretima
Foto: Bruno Karadža

Među Hrvatima koji su ovu nedjelju zabijali bili su Ivan Fuštar, Dražen Bagarić i Dario Melnjak, Fuštar i Bagarić zabili su u visokim pobjedama, a Bagarić je donio bod...

Od Hrvata na Cipru ovu nedjelju među strijelce se upisao Ivan Fuštar, bivši igrač Slaven Belupa, Splita, Šibenika, koji je zabio drugi pogodak u pobjedi svog Nea Salamisa protiv AEL Limassola. Nea Salamis priredio je iznenađenje slaveći s 4:1 i tako potvrdio odličnu formu koja ga je dovela do petog mjesta i na samo tri boda zaostatka za vodećima Apollonom i AEL-om, nedjelnim protivnikom.

Fuštar je odradio cijelu utakmicu, a osim njega među strijelcima su bili i Kamerunac Charles Eloundou, Cipranin Konstantinos Mintikkis i Brazilac Thiago Ferreira Dos Santos. Pogodak za goste postigao je Nils Teixeira i time samo smanjio na 3:1.

U Premijer ligi BiH Široki je na svom travnjaku ugostio GOŠK iz Gabele i kiksao remiziravši 1:1. Očekivao se bolji nastup domaćina i tri boda za skok na treće mjesto, međutim samo je remizirao i ostao na četvrtom mjestu. GOŠK je s tim remijem ostao u zoni ispadanja na predzadnjem mjestu.

Jedini pogodak za Široki postigao je nekadašnji igrač Splita Dražen Bagarić u 81. minuti i tako anulirao zaostatak u koji je domaćina uvalio Mirsad Ramić.

U slovenskom prvenstvu među strijelce se upisao Dario Melnjak koji je pokrenuo golijadu u Kranju gdje su Domžale u gostima slavile s 4:1 protiv Triglava.

Melnjak je zabio vodeći pogodak u 11. minuti nakon što je pucao Gnezda Cerin, a lopta se odbila od vratnice do hrvatskog internacionalca. Drugi gol za goste zabio je Senijad Ibričić, a Melnjak je sudjelovao kod tog gola kao i Tonči Mujan kod trećeg.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!