Košarka

Škrljevo nakon tijesne završnice do pobjede protiv Brna

Petar Jenjić • utorak, 27.11.2018.
Škrljevo nakon tijesne završnice do pobjede protiv Brna
Foto: FaH

Košarkaši Škrljeva stigli su do treće pobjede u Alpe Adria Cupu, na gostovanju kod Brna slavili su nakon vrlo neizvjesne završnice sa 73:71...

U četvrtoj utakmici u Alpe Adria Cupu Škrljevo je stiglo do treće pobjede. Nakon tijesne pobjede u prvoj međusobnoj utakmici (78:74), Škrljevo je slavilo i u gostima kod Brna, i to rezultatom 73:71.

Bila je to vrlo izjednačena utakmica u kojoj nijedna momčad nije vodila s više od osam razlike. Na poluvrijeme su s dva koša viška otišli gosti koji su vodili s 31:29.

Uoči posljednjih deset minuta Škrljevo je ponovno imalo dva koša viška (51:49). U dva su navrata domaćini dolazili do poravnanja, ali do prednosti nisu uspjeli. 24 sekunde prije Brno je smanjilo na 72:71 nakon čega je Siniša Štemberger bio polovičan s linije slobodnih bacanja. Ipak, domaćin nije uspio ništa napraviti u zadnjim sekundama pa su gosti mogli slaviti pobjedu.

Achraf Yacoubou s 18 poena predvodio je Škrljevo do pobjede, Siniša Štemberger dodao je 14 koševa, pet skokova i sedam asistencija, a David Ušić 13 poena i pet skokova.

Najbolji je u redovima domaćina bio Davell Roby s 21 poenom, pet skokova i devet asistencija.

Alpe Adria Cup:
Brno - Škrljevo 71:73

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!