Rukomet

Nexe saznao protivnike u skupini EHF kupa, Brozović s Hannoverom dolazi u Našice

Branimir Korać • četvrtak, 29.11.2018.
Nexe saznao protivnike u skupini EHF kupa, Brozović s Hannoverom dolazi u Našice

Rukometaši Nexea saznali su imena protivnika u skupini EHF kupa. Posao neće biti lagan, što se uostalom i očekivalo, a u Našice dolazi između ostalih i predstavnik iz Bundeslige za kojeg nastupa Ilija Brozović...

Teški protivnici, a opet ne i neprolazna skupina. Nexe je na ždrijebu u Beču smješten u skupinu B u društvu prvog favorita za prolaz Hannover Burgdorfa, mađarske Grundfos Tatabanye te Eurofarm Rabotnika iz Makedonije.

"Jaki protivnici, uostalom kako smo i očekivali. Grupa krije svoje zamke, ali sigurno možemo igrati sa svakim od njih. Ne bojimo se nikoga, ali respektiramo sve. Svakako se veselimo punim dvoranama kao i dobrim i jakim utakmicama te uz pravu podršku s tribina i jak domaći teren imamo šansu proći dalje", rekao je nakon ždrijeba trener Hrvoje Horvat za klupsku stranicu.

Hannover Burgdorf je svakako najteži protivnik i teško će Nijemci kiksati u borbi za prolazak skupine, ali zato ostali protivnici nisu nepobjedivi i nexe će imati što za reći u dvobojima s njima.

U ostalim skupinama također će biti zanimljivo. U skupini A igrat će Füchse Berlin, La Rioja, St. Raphael i Balatonfuredi, u skupini C su Porto, Holstebro, Cuenca i Dobrogea Constanta, a u skupini D Granollers, Azoty Pulawy, Kiel i GOG Gudme.

FOTO - Vardar

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!