Nogomet

Ademi: "Gojak je zabio posve regularan pogodak, takvo što se ne sudi"

Branimir Korać • petak, 30.11.2018.
Ademi: "Gojak je zabio posve regularan pogodak, takvo što se ne sudi"
Foto: EPA

Dinamo se vratio neporažen iz Istanbula i remijem bez pogodaka potvrdio je prvo mjesto u skupini. Modri su u tom susretu oštećeni za nedosuđeni kazneni udarac i poništen im je regularan pogodak...

U Dinamu nisu previše dramili nakon što su oštećeni u Istanbulu, taj remi nema nikakve posljedice po pitanju konačnog plasmana, ali u klubu žale što nije zadržan stopostotan omjer.

Kapetan Arijan Ademi nije razumio odluku o nepriznavanju pogotka koji je postigao Amer Gojak dok priznaje da situaciju kod kaznenog udarca nije vidio.

"Gojak je zabio posve regularan pogodak, takvo što nigdje se ne sudi. Situaciju kod kaznenog udarca nisam najbolje vidio pa ne mogu niti komentirati", istaknuo je Ademi za Sportske novosti.

Ademi žali što nisu osvojena sva tri boda jer su htjeli završiti nastup u skupini sa stopostotnim učinkom.

"U prvom poluvrenenu su dominirali, bili su brži i agresivniji, no u nastavku smo ih iskontrolirali, bilo bi zasluženo da smo pobijedili. Ali mi smo pokazali da smo prava europska momčad koja se na ovakvim gostovanjima zna potući. Ambicije za proljeće su nam porasle. Već smo šest mjeseci skupa i nakon zimskih priprema možemo biti samo bolji. Šteta što nismo uzeli pobjedu jer smo htjeli svih šest pobjeda".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!