Nogomet

Novi problemi: River Plate odbio igrati uzvrat u Madridu

Branimir Korać • subota, 01.12.2018.
Novi problemi: River Plate odbio igrati uzvrat u Madridu
Foto: EPA

Sapunica se nastavlja i rješenja nema na pomolu. Nakon što je CONMEBOL objavio da će se odgađani uzvratni dvoboj između River Platea i Boca Juniorsa igrati u Madridu, to je dovedeno pod znak upitnika jer iz Rivera poručuju kako neće igrati na Santiago Bernabeuu...

Kako sada stvari stoje, teško da će uopće uzvratni dvoboj između River Platea i Boce Juniorsa i biti odigran. CONMEBOL je odredio da će se susret odigrati u Madridu na Santiago Bernabeuu nakon napada na autobus s Bocinim igračima i nereda koji su spriječili odigravanje uzvrata u Buenos Aires u predviđenom terminu, no u Riveru poručuju da neće igrati u Madridu.

Ide to na ruku Boca Juniorsima koji su tražili od CONMEBOL-a da mu se uruči trofej pobjednika također tvrdeći da neće igrati u uzvratu, CONMEBOL je to odbio, Boca se žalila, a sada ne želi igrati niti River, posebno ne u Španjolskoj.

Argentinski mediji već su nagađali u tome da će River jako teško pristati na odigravanje susreta u Madridu jer dio "istaknutih" navijača, pa čak i kapetan Rivera Leo Ponzio, nemaju pravo ulaska u Španjolsku ili su pak pod istragom i prijeti im uhićenje.

Uostalom u Riveru se ne mire s činjenicom da neće smjeti igrati uzvrat pred svojim navijačima, oni su čak nudili igranje na neutralnom terenu na argentinskom tlu gdje bi oni bili domaćini.

Ako dođe do toga da se susret u Madridu uistinu ne odigra, mogla bi to biti dobra vijest za španjolsku policiju koja je u problemima nakon što je stigao ogroman broj zahtjeva za ulaznice prema Real Madridu te se strahovalo od novih nereda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!