Zimski sportovi

Medveščak nastavio nizati poraze, zaostatak za ostatkom lige sve više raste

Branimir Korać • nedjelja, 02.12.2018.
Medveščak nastavio nizati poraze, zaostatak za ostatkom lige sve više raste
Foto: FaH

Hokejaši Medveščaka upisali su novi poraz u EBEL-u, ovaj put u gostima kod Dornbirna koji je bio bolji sa 6:4. Zaostatak za ostatkom društva u EBEL-u je sve veći i prvi susjed na ljestvici bježi ogromnih 11 bodova...

Četvrti uzastopni poraz upisali su hokejaši Medveščaka, ovaj put on je stigao u gostima kod Dornbirna. Niti Dornbirn nema neku sezonu iz snova, ali u zadnje vrijeme počeo je pobjeđivati i polako se diže na ljestvici što se ne može reći i za Medvjede koji su ukopani na predzadnjoj poziciji.

Kod Dornbirna bilo je puno uspona i padova, a s tog roller coastera domaćin je izašao živ dok su Medvjedi potpuno potonuli.

Krenulo je s dva brza gola Dornbirna koji su već u sedmoj minuti vodili 2:0 golovima Reida i Parksa da bi u razmaku od dvije i pol minute Medveščak uspio postići tri pogotka i napraviti preokret. Dva puta poentirao je Sebastien Sylvestre i jednom Bjorn Svensson, no prva dionica ipak je završila s neodlučenih 3:3 golom O'Donnella.

Druga trećina pripala je domaćinu koji golovima O'Donnella i Duponta bježe na 5:3 da bi Sylvestre kompletirao hat-trick na startu treće dionice i tako vratio nadu Medveščaku. Međutim do kraja susreta Medvjedi nisu uspjeli doći do poravnanja, u završnici su primili još jedan pogodak i s porazom 6:4 napuštaju Dornbirn.

Na ljestvici su tako čvrsto predzadnji sa samo 20 bodova, primjera radi Fehervar koji je odmah iznad njih ima 31, a šestoplasirani Bolzano koji je na poziciji za play-off ima čak 42 boda. Iza Medvjeda je samo skromni Villach s četiri boda manje.

Sljedeće gostovanje Medveščak ima kod Vienna Capitalsa, trećeoplasirane momčadi lige.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!