Nogomet

Livaja majstorski potvrdio pobjedu, bivši reprezentativac tvrdi: "Ako nije najbolji, onda je među 2-3 najbolja u ligi"

Branimir Korać • ponedjeljak, 03.12.2018.
Livaja majstorski potvrdio pobjedu, bivši reprezentativac tvrdi: "Ako nije najbolji, onda je među 2-3 najbolja u ligi"
Foto: EPA

AEK je upisao pobjedu protiv Xanthija, očekivanu, a Marko Livaja bio je među strijelcima. Zabio je za konačnih 2:0 krasan pogodak te zaradio pohvale i nakon susreta u analizi dvoboja...

Nikakvoh iznenađenja nije bilo u 12. kolu grčkog prvenstva. AEK je stigao do očekivane pobjede 2:0 protiv Xanthija i tako najavio izlazak iz krize. Bila mu je ovo prva pobjeda nakon tri loša rezultata u prvenstvu, a potvrdio ju je Marko Livaja golom u 90. minuti.

Već u osmoj minuti Ezequiel Ponce doveo je domaćina u vodstvo, a pobjeda je osigurana u 90. minuti kada je Livaja u slalomu kroz obranu prevario i vratara te lijepo zabio iz blizine za konačnih 2:0.

Inače, Livaja nije krenuo od prve minute već je ušao u igru u 65., a grčki mediji nakon dvoboja nisu bili oduševljeni činjenicom da nije burno proslavio pogodak.

Bivši veznjak AEK-a i grčke reprezentacije Panagiotis Kone u analizi nakon susreta istaknuo je Livaju kao jednog od najboljih igrača lige, ali i tvrdi kako ga je vrlo pogodila suspenzija u Ligi prvaka.

"On je jedan od najboljih igrača lige. Način na koji prima loptu, čuva je, općenito njegova igra, ako nije najbolji u ligi, onda je među 2-3 najbolja sigurno. On je poseban, a sigurno ga je jako pogodila činjenica da nije mogao nastupiti u grupnoj fazi Lige prvaka kada bi bio u izlogu za odlazak u neki veći europski klub."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!