Nogomet

Modrić: "Teško je opisati kako se osjećam, a u Realu želim ostati do kraja karijere"

Branimir Korać • utorak, 04.12.2018.
Modrić: "Teško je opisati kako se osjećam, a u Realu želim ostati do kraja karijere"
Foto: EPA

Luka Modrić uživao je u osvojenoj još jednoj velikoj nagradi. Sve što je mogao osvojiti, osvojio je, a iako se govorilo o odlasku iz Reala, sinoć je još jednom potvrdio da želi ostati...

Samozatajni Luka Modrić, iako je već naviknuo ove godine na sve najveće trofeje, nije skrivao tremu i veliku sreću. Naoran rad se isplatio.

"Teško je opisati kako se osjećam, jako sam sretan i zahvalan svima što su prepoznali moj put. Zadržavao sam suze, bila je to nevjerojatna večer, velika je stvar biti među ovim igračima koji su osvajali tu nagradu."

Puno se pričalo o njegovom odlasku iz Real Madrida, ali ako se Modrića pita - on želi ostati na Santiago Bernabeuu do kraja karijere.

"Imam još dvije godine ugovor i nadam se još dosta nakon toga. Volio bih završiti karijeru u Realu. Uživamo u Madridu i želim i dalje biti dio ovog velikog kluba."

U Madrid se vraća uoči uzvrata Kupa kralja protiv Melille, a prvi sljedeći veliki ispit i borba za trofej uslijedit će na Svjetskom klupskom prvenstvu.

"Antoine Griezmann i Kylian Mbappe su mi čestitali, ovo je godina iz snova. S klubom želim napraviti velike stvari, počevši od Svjetskog klupskog prvenstva", kaže Luka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!