Nogomet

Oreščanin: "Osjećaji su dvojaki, vidim da momčad ima potencijala"

Petar Jenjić • srijeda, 05.12.2018.
Oreščanin: "Osjećaji su dvojaki, vidim da momčad ima potencijala"
Foto: FaH

Siniša Oreščanin nakon utakmice je čestitao Osijeku na prolasku u polufinale Kupa te dodao kako momčad Hajduka ima potencijala za budućnost...

Hajduk je izgubio na gostovanju kod Osijeka s 2:1 te se tako oprostio od Kupa. Osvrt na utakmicu dao je trener Bilih Siniša Oreščanin koji je kazao kako su osjećaji pomiješani jer momčad ima potencijala i svijetlu budućnost.

"Čestitke Osijeku na prolasku u polufinale, nogomet se igra na golove. Mislim da smo u susret dobro ušli, znali smo kako je Osijek goropadan kod kuće i da ima svoje trenutke u kojima protivnika pokušava ugurati u kazneni prostor. Znali smo da će to pokušati i u ovoj utakmici. Tjedan smo dana ovdje i ne možemo sve iskontrolirati. Nismo ih uspjeli iskontrolirati u napadu pa smo primili dva gola."

"Na poluvremenu sam napravio neke rotacije kojima smo se nametnuli u drugom poluvremenu. Stvorili smo nekoliko prilika i poluprilika, moglo se osjetiti da idemo po 2:2. Mislim da smo dominirali do posljednjih deset minuta. Nažalost, nismo uspjeli. Osjećaji su dvojaki jer sam veliki optimist, vidim da momčad ima potencijala. Vidim svijetlu budućnost, hrabri smo i mladi", nastavio je Oreščanin.

Hajduk će vrlo brzo na zimsku pauzu što trener Hajduka vidi kao dobru stvar.

"Gledam to kao jednu veliku stavku u odrastanju mladih igrača, s obzirom na to da je Osijek jedan od najgoropadnijih domaćina i da smo igrali protiv jako dobrog domaćina. Osjetili smo to i to smo željeli osjetiti. Smatram kako imamo potencijal da budemo bolji u budućnosti."

Na početku utakmice ukazivala se pomoć vrataru Hajduka Marinu Ljubiću koji je ipak ostao na golu, nakon čega je primio dva pogotka, iako je mogao reagirati bolje.

"Očito je da je događaj s početka utakmice otežao daljnji tijek susreta. Tada je rekao da je u redu i odlučili smo kako nećemo trošiti zamjenu. Vjerujem kako je to bila otegotna okolnost i da je mogao bolje reagirati u nekim situacijama. Smatram kako je ovo samo jedan događaj u njegovu odrastanju", dodao je trener Hajduka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!