Nogomet

Sertić: "Došli smo se nadigravati respektirajući Dinamo, žao mi je propuštenih prilika"

s Maksimira:Jan Šneler • srijeda, 05.12.2018.
Sertić: "Došli smo se nadigravati respektirajući Dinamo, žao mi je propuštenih prilika"
Foto: FaH

Dobro je izgledao Slaven Belupo u četvrtfinalu Hrvatskog nogometnog kupa protiv Dinama i definitivno Ivica Sertić može biti nezadovoljan rezultatom, ali zadovoljan izvedbom svoje momčadi...

U četvrtfinalnom susretu Hrvatskog nogometnog kupa, Dinamo je slavio protiv Slaven Belupa, no Koprivničani su u drugom dijelu susreta pokazali bolju igru nego u ranijim susretima ove sezone. Trener Farmaceuta Ivica Sertić nije bio nezadovoljan izvedbom svoje momčadi, ali svakako može žaliti za nekim propuštenim prilikama.

"Došli smo se nadigravati respektirajući Dinamo kao najbolju momčad u ligi, ali potajno se nadati prolazu. Prvo poluvrijeme je pripalo Dinamu, ali drugo poluvrijeme je u cijelosti bilo naše. Ostaje žal za propuštenim prilikama. U drugom dijelu, da smo slučajno zamijenili dresove, ljudi na tribini mislili bi da smo mi Dinamo", rekao je na konferenciji za novinare Sertić.

Slaven Belupo nastavlja dalje nakon poraza u Kupu, a u sljedećem kolu HT Prve lige čeka ih posljednjeplasirani Rudeš. Momčad iz Koprivnice mora nastaviti s igrama koje pruža u posljednje vrijeme, ali jednako tako i koristiti bolje svoje šanse. Bez obzira na to što Sertić ističe kako su bili kvalitetniji od Dinama u drugom dijelu, činjenica da nisu imali cijeli susret udarac u okvir gola pokazatelj je da im treba bolja završnica.

"Trebamo početi skupljati bodove, oni se još uvijek ne daju za umjetnički dojam. Ovo je moja treća utakmica i jedino nas je Dinamo u prvom dijelu nadigrao. Nedostaje nam bodova", zaključio je trener Slaven Belupa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!