Nogomet

Bjelica: "Zaslužen prolaz, u prvom smo poluvremenu odigrali dosta dobro i imali puno šansi"

s Maksimira: Jan Šneler • srijeda, 05.12.2018.
Bjelica: "Zaslužen prolaz, u prvom smo poluvremenu odigrali dosta dobro i imali puno šansi"
Foto: EPA

Zadovoljan je nakon pobjede u četvrtfinalu Hrvatskog nogometnog kupa bio trener Dinama Nenad Bjelica koji je istaknuo kako je Dinamo zasluženo slavio protiv Slaven Belupa...

Pobjedom u četvrtfinalu Hrvatskog nogometnog kupa, Dinamo je nastavio niz dobrih predstava. U situaciji u kojoj je trenutno Dinamo, Nenad Bjelica nije mogao biti nezadovoljan te je istaknuo kako smatra da su zasluženo slavili.

"Zaslužen prolaz jer u prvom dijelu smo odigrali dosta dobro, imali puno šansi. U nastavku smo malo pali, protivnik je pokazao da je dobra ekipa i s novim trenerom dosta su se digli. Ovaj put, koliko god ja znam hvaliti igrače s klupe, danas nam nisu puno pomogli. Ipak, na kraju krajeva, prolazak u Kupu je najvažniji", rekao je Bjelica.

Neizostavno pitanje kada je u igri Dinamo je zdravstveno stanje igrača. Bjelica ima široki kadar na raspolaganju, no svakako bi za zimske pripreme želio imati sve raspoložive igrače kako bi mogao spremiti momčad za iskušenja koja ih očekuju u nastavku sezone.

"Musa je dobio udarac u prvom dijelu, ali je izdržao cijelo vrijeme. Svi igrači koji su nastupili bit će na raspolaganju u Zaprešiću. Budimir ima problema i teško će se do kraja polusezone vratiti. Svi igrači će dobiti šansu do kraja, imamo još tri utakmice koje su nam važne i gdje želimo slaviti", dodao je trener Dinama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!