Nogomet

VIDEO: Anderlecht bez pobjede uoči puta u Zagreb

Branimir Korać • nedjelja, 09.12.2018.
VIDEO: Anderlecht bez pobjede uoči puta u Zagreb
Foto: EPA

U 18. kolu belgijskog prvenstva Anderlecht je na svom stadionu ugostio momčad Charleroija i morao se zadovoljiti remijem 1:1. Iako je bio aktivniji i bolji protivnik uoči ovog dvoboja, nije uspio uzeti puni plijen...

Dinamo u četvrtak u Maksimiru igra svoju posljednju ovogodišnju europsku utakmicu, kao lider skupine Europske lige dočekuje Anderlecht. Belgijci su uoči puta za Zagreb morali odraditi posao u prvenstvu i nisu se proslavili, ugostili su Charleroi i morali se zadovoljiti remijem 1:1.

Bio je Anderlecht bolji protivnik i stvorio je više prilika, ali nije ih na najbolji način koristio i u završnici susreta je kažnjen pogotkom iz kaznenog udarca.

Poveo je u 47. minuti golom Francisa Amuzua i to vodstvo držao je sve do 89. minute kada je dosuđen kazneni udarac za goste koji Cristian Benavente pretvara u pogodak.

Anderlecht je nastupio u sastavu Didillon, Saelemaekers, Najar, Bornauw, Lawrence, Morioka, Lokonga Sambi, Kums, Amuzu, Dimata, Santini. Santini je odradio cijelu utakmicu, a Antonio Milić ušao je na početku drugog dijela umjesto Lawrencea.

Belgijsko prvenstvo, 18. kolo:
Anderlecht - Charleroi 1:1

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!