Rukomet

PPD Zagreb otputovao u Bukurešt: "Ne smijemo se zamarati Steauinim problemima"

Branimir Korać • ponedjeljak, 10.12.2018.
PPD Zagreb otputovao u Bukurešt: "Ne smijemo se zamarati Steauinim problemima"
Foto: FaH

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb dvoboj je 11. kola SEHA Gazprom lige u kojemu će hrvatski rukometni prvaci gostovati u Bukureštu, gdje ih u utorak 11. prosinca očekuje dvoboj sa Steauom...

Momčad od ove utakmice vodi Davor Rokavec nakon odlaska Line Červara, a Rokavec upozorava kako je Steaua prilično neugodan protivnik.

"Steaua je momčad koja nam je i u Zagrebu stvarala probleme, a taj susret došao nam je nakon teških i napornih dvoboja u Ligi prvaka. Uspjeli smo se koliko-toliko regenerirati i oporaviti, dobro smo trenirali, idemo kompletni i nadamo se pobjedi."

Steauu predvodi Stefan Vujić, bivši igrač PPD Zagreba na kojeg će trebati posebno pripaziti.

"On je organizator igre koji radi najviše problema u napadu, međutim njih krasi ta agresivna obrana. Nekakvih posebnih stvari na koje trebamo paziti nema. Pitanje je isto tako kako će oni igrati jer su se doveli u probleme u domaćem prvenstvu pa se tamo moraju vaditi stoga su zadnjih nekoliko utakmica SEHA lige igrali u miješanom sastavu, no to nas ne zamara, idemo svojim putem i to je to."

Jedan od važnih Zagrebovih aduta ove sezone je Urh Kastelic koji bi i u ovom susretu mogao biti čovjek odluke.

"Važan susret je ispred nas. Nakon Nexea i pobjede koja nam je dodatno podigla samopouzdanje, moramo tako nastaviti i dobiti sve preostale ovogodišnje utakmice u SEHA ligi. U Bukureštu će biti jako teško, imaju puno dobrih igrača i morat ćemo pokazati dobru igru da bi došli do sva tri boda."

Kastelic ne očekuje neke posebne kalkulacije sa strane Steaue i očekuje puni angažman Rumunja.

"Mislim da kad ti dolazi Zagreb u goste, da se ne štediš i da će napraviti sve da dođu do pobjede. Ne smijemo se zamarati s tim, moramo dati sve od sebe i otići do pobjede."

SEHA liga, skupina A

1Motor Zaporožje 10314:274+4024
2Vardar Skoplje 10319:291+2824
3Prešov 10262:242+2015
4Vojvodina 10269:265+415
5Nexe Našice 10299:268+3112
6BSU 10235:358-1230

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!