Rukomet

Christian Prokop objavio širi popis s 28 imena kandidata za nastup na SP-u

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 10.12.2018.
Christian Prokop objavio širi popis s 28 imena kandidata za nastup na SP-u
Foto: FaH

Njemački izbornik Christian Prokop objavio je širi popis kandidata za nastup na Svjetskom prvenstvu. Na popisu se nalazi 28 igrača koji će kandidirati za 16 mjesta...

Osim što je Lino Červar objavio širi popis kandidata za nastup na Svjetskom prvenstvu Njemačkoj i Danskoj, isto je napravio i Christian Prokop, izbornik jednog od domaćina, Njemačke.

Prokop nije iznenadio popisom, barem što se tiče onih najvažnijih igrača, svi raspoloživi su tu, a od onih koji se nisu očekivali, ističe se ime mladog 20-godišnjeg Sebastiana Heymana iz Göppingena.

Njemačka će u nekoliko etapa odraditi ove pripreme, a glavni dio na rasporedu je nakon Nove godine kada su na redu i dvije prijateljske utakmice, 4. siječnja u Hannoveru protiv Češke te 6. siječnja u Kielu protiv Argentine.

Protivnici u skupini Njemačkoj bit će redom Koreja, Brazil, Rusija, Francuska i na kraju Srbija.

Na širem popisu nalaze se:

Johannes Bitter, Silvio Heinevetter, Andreas Wolff, Dario Quenstedt, Uwe Gensheimer, Matthias Musche, Marcel Schiller, Tobias Reichmann, Patrick Groetzki, Sebastian Heymann, Finn Lemke, Tim Suton, Steffen Fäth, Paul Drux, Martin Strobel, Christoph Steinert, Fabian Wiede, Steffen Weinhold, Kai Häfner, Franz Semper, Johannes Golla, Patrick Wiencek, Hendrik Pekeler, Erik Schmidt, Jannik Kohlbacher, Philipp Weber, Niclas Pieczkowski, Fabian Böhm.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!