Nogomet

Zekić: "Da bi se osvojio Kup teško je izbjeći Dinamo, no nismo ga baš morali dobiti u polufinalu u Zagrebu"

Branimir Korać • utorak, 11.12.2018.
Zekić: "Da bi se osvojio Kup teško je izbjeći Dinamo, no nismo ga baš morali dobiti u polufinalu u Zagrebu"
Foto: FaH

U polufinalu Kupa Hrvatske u Maksimiru će se sastati Dinamo i Osijek. Trener Osječana Zoran Zekić nije baš najsretniji ovakvim "plesom kuglica"...

Dinamo i Osijek susret će se krajem travnja dva puta u vrlo kratkom vremenu. Ždrijeb polufinala Kupa spojio je ova dva kluba i oni će taj susret odraditi 24. travnja u Maksimiru da bi tri dana kasnije zaigrali ponovno i to u prvenstvu u Gradskom vrtu.

Trener Osječana Zoran Zekić nije baš najsretniji što je izvukao Dinamo u polufinalu Kupa, smatra kako je mogao i bolje proći.

"Sve je bilo moguće u bubnju, a nama se, eto, dogodilo da izvučemo najjačeg mogućeg protivnika. Sigurno nećemo kukati i razmišljati kako je sve unaprijed izgubljeno. No, daleko je travanj 2019., moramo mi sada razmišljati o suboti i pobjedi nad Interom. O Dinamu ćemo kada za to dođe vrijeme", kaže Zekić za službenu stranicu.

Bez obzira na snagu protivnika, Zekić poručuje kako se neće tako lako predati i nada se kako bi možda mogao iznenmaditi Modre u Zagrebu.

"Možda oni uspiju jako daleko dogurati u Europskoj ligi, a mi uhvatimo dobar zalet u drugom dijelu sezone… U jednoj je utakmici uvijek sve moguće. Da bi se osvojio Kup teško je izbjeći Dinamo, no nismo ga baš morali dobiti u polufinalu i još na njegovom terenu. Ipak, nema nikakve predaje unaprijed, naprotiv."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!