Nogomet

Kramarić: "Ne bi bilo prvi put da vidimo čudo u nogometu, vjerujemo u sebe"

Branimir Korać • srijeda, 12.12.2018.
Kramarić: "Ne bi bilo prvi put da vidimo čudo u nogometu, vjerujemo u sebe"
Foto: EPA

Hoffenheim večeras gostuje kod Manchester Cityja i da bi ostao u igri za treće mjesto, mora upisati pobjedu. Andrej Kramarić vjeruje u čudo na Etihadu...

Andrej Kramarić je u velikoj golgeterskoj formi, u zadnjih osam utakmica bio je strijelac i vjeruje da Hoffenheim može do iznenađenja na Etihadu protiv Manchester Cityja.

"Još uvijek se nadamo. Ne bi bilo prvi put da vidimo čudo u nogometu, vjerujemo u sebe. Igramo protiv jedne od najboljih momčadi svijeta, ali sve je moguće."

Engleski nogomet nije mu nepoznanica, prvi izlet u inozemstvo imao je upravo u Premiershipu gdje je stigao u Leicester. Međutim tamo stvari nisu išle smjerom kojim se nadao.

"U Leicesteru smo ispričali čarobnu priču i žalim što se tamo nisam dokazao. No bio mi je to prvi odlazak u inozemstvo, bio sam mlad i neiskusan, nisam znao što me čeka. Međutim ne žalim za nastavkom karijere, završio sam u Hoffenheimu i ovdje uživam."

Osim Kramarića, u čudo vjeruje i trener Nagelsmann, točnije nada se da bi Leicester mogao odigrati kvalitetnu utakmicu.

"Čak i kao optimist moram priznati da će biti jako teško, moramo biti doslovno svi na svom vrhuncu. Međutim nemamo što izgubiti, možemo uživati u igri. Možemo se opustiti i igrati nogomet koji nas je doveo u Ligu prvaka."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!