Nogomet

Sportski direktor Anderlechta: "I dalje stojimo iza trenera, a u Zagrebu računamo na dobar nastup"

Branimir Korać • četvrtak, 13.12.2018.
Sportski direktor Anderlechta: "I dalje stojimo iza trenera, a u Zagrebu računamo na dobar nastup"
Foto: EPA

Anderlecht je ove sezone u priličnim problemima i samo slabosti ostalih konkurenata drže ga u belgijskoim prvenstvu na četvrtoj poziciji. No u Europi već se oprostio od borbe za nokaut fazu i u Maksimiru igra zadnju europsku utakmicu ove sezone...

Još uoči dolaska Dinama u Bruxelles, belgijski mediji pisali su o sve većem pritisku na trenera Heina Vanhaezebroucka, no iako Anderlecht i dalje ne bilježi bajne rezultate, održao se na klupi i vodit će Belgijce i u Maksimiru.

Sportski direktor Anderlechta Michael Verschueren zadovoljan je radom trenera, najavljuje i pojačanja u siječnju, ali ne spominje nikakav pritisak kojim bi posao Vanhaezebroucka bio ugrožen.

"Stojimo iza trenera. Hein je taktički sjajan trener i dobar je za razvoj mladih igrača koje svakodnevno motivira, posebno sada kada situacija baš i nije najbolja. U Europi smo očekivali više, ali još uvijek računamo na dobar nastup u Zagrebu kako bi u dobrom tonu završili europski nastup."

Sportski direktor potvrdio je kako u Anderlechtu i dalje vjeruju u naslov prvaka Belgije. "Uveli smo mlade igrače koji su sada iskusniji, a tri iskusna igrača dovest ćemo tijekom siječnja. Tražimo napadača koji lako zabija, kreativnog veznjaka i još jednog igrača."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!