Zimski sportovi

Medveščak u hrvatskom ruhu teško poražen u Ledenoj od Čeha

Branimir Korać • petak, 14.12.2018.
Medveščak u hrvatskom ruhu teško poražen u Ledenoj od Čeha
Foto: FaH

Hokejaši Medveščaka upisali su visok poraz u zaostalom susretu 19. kola EBEL-a, ugostili su u Ledenoj Znojmo koji je bio vrlo uvjerljiv i slavio sa 7:1...

Do kraja sezone hokejašima Medveščaka rezultat nije primaran. Nakon svih silnih problema i odlaska velikog broja igrača, ostali su na domaćim snagama uz svega nekoliko internacionalaca, a kako je to hrvatskim igračima uglavnom ogroman skok u kvaliteti igre, ne treba se očekivati čuda. Svaki bod predstavljao bi čudo, Medveščaku je u ovom trenutku najvažnije dovršiti sezonu, pokušati se stabilizirati i odlučiti kako dalje.

Znojmo je iskoristio sve probleme Medvjeda i visoko je slavio, baš kao što se i očekivalo. Prva trećina još je protekla u ravnopravnoj igri, no u drugoj je Znojmo prebacio u brzinu više i Medvjedi više nisu mogli držati korak.

Česi su već nakon pet minuta igre golovima Matuša vodili s 2:0, no tri minute prije odmora Björn Svensson razveselio je navijače smanjivši na 2:1.

Od starta druge dionice trajala je opsada gola domaćina, zabijali su Kalus, Hlava, McPherson i Nemec te su sve dvojbe oko pobjednika otklonjene.

U zadnjih 20 minuta Vilim Rosandić puno toga je obranio, nije jedino šut Oscadala u zadnjoj minuti susreta za konačnih 7:1.

Česi odnose očekivanu pobjedu, a Medveščak očekuje novi dvoboj i to u gostima kod Innsbrucka 18. prosinca.

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!