Nogomet

Modrić: "Tri puta zaredom osvojili smo Ligu prvaka, to želimo i sa Svjetskim klupskim prvenstvom"

Petar Jenjić • utorak, 18.12.2018.
Modrić: "Tri puta zaredom osvojili smo Ligu prvaka, to želimo i sa Svjetskim klupskim prvenstvom"
Foto: EPA

Luka Modrić kazao je u razgovoru za službene klupske stranice kako će Real napraviti sve da ovu godinu zaključi još jednim trofejem, onim sa Svjetskog klupskog prvenstva...

Real Madrid će u polufinalu Svjetskog klupskog prvenstva igrati protiv Kashima Antlersa, a Luka Modrić vjeruje kako godinu mogu zaključiti novim trofejem, iako ove sezone ne igraju najbolje.

"Veliki nam je ovo izazov, a naša je momčad dosta puta pokazala kvalitetu i karakter. To je ono što nas krasi. Unatoč teškim trenucima i problemima, znali smo iz njih izići. Spremni smo na sve ono što nas čeka, a ovu godinu želimo završiti na najbolji mogući način", kaže Modrić.

Kraljevski je klub prošle sezone osvojio naslov kada je u finalu bio bolji od brazilskog Gremija s 1:0, kao i 2016. godine kada je nakon produžetaka bio bolji od Kashime. Hrvatski nogometaš ističe kako klub ponovno želi podići titulu jer je to u Realu ipak najvažnije.

"S obzirom na to da smo tri puta zaredom osvajali Ligu prvaka, to želimo i sa Svjetskim klupskim prvenstvom. Za klub je uvijek važno osvajati trofeje pa ovaj želimo podići treći puta uzastopno."

Osvrnuo se hrvatski nogometaš i na brojna individualna priznanja ove sezone ističući kako mu to nije važno.

"Za mene je najvažnije pomagati momčadi na najbolji mogući način. Individualnim priznanjima nisam opsjednut, najvažnije je kao momčad odigrati dobro, suočiti se s ovim izazovom i podići trofej."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Bogomdani19.12.2018. u 06:57
    Ma nema šanse, Zoki osvaja i ide u Man Utd
    Bogomdani