Nogomet

Livaković i Vlašić u najboljoj mladoj momčadi Europske lige i Lige prvaka

Mihaela Bradovski • petak, 21.12.2018.
Livaković i Vlašić u najboljoj mladoj momčadi Europske lige i Lige prvaka
Foto: EPA

Dominik Livaković i Nikola Vlašić dobili su veliko priznanje nakon završenih grupnih faza Europske lige i Lige prvaka. Obojica su izabrani u najbolju mladu momčad svog natjecanja...

Izabrani su najbolji mladi igrači Europske lige i Lige prvaka, a sjajni nastupi Dominika Livakovića i Nikole Vlašića nisu prošli neopaženi.

Vlašić je bio prvo ime moskovskog CSKA i i u prvenstvu i u Ligi prvaka, a zauvijek će mu ostati u sjećanju pobjednički pogodak protiv madridskog Reala. Vlašić je iz mjeseca u mjesec bio proglašavan i najboljim igračem CSKA u izboru navijača te je očekivano u najboljoj mladoj momčadi Lige prvaka.

Nalazi se u fantastičnom društvu što dodatno pokazuje koliko je vrijedan njegov doseg. Tu su Odisseas Vlachodimos (Benfica), Milan Škriniar (Inter), Matthijs de Ligt (Ajax), Andy Robertson (Liverpool), Frenkie de Jong (Ajax), Houssem Aouar (Lyon), Arthur (Barcelona), Cengiz Under (Roma), Hirving Lozano (PSV), Jadon Sancho (Borussia Dortmund).

Briljirao je i Livaković na Dinamovim vratima u Europskoj ligi što je i njega stavilo na popis najboljih mladih igrača. I njegovo društvo je vrlo ugledno, tu su brojni mladi i traženi igrači.

Osim Livakovića najbolju mladu momčad Europske lige čine: Pape Abou Cissé (Olympiakos), Joseph Aidoo (Genk), Junior Firpo (Real Betis), Mijat Gaćinović (Eintracht Frankfurt), Giovani Lo Celso (Real Betis), Kai Havertz (Bayer Leverkusen), Pablo Fornals (Villarreal), Ismaila Sarr (Rennes), Luka Jović (Eintracht Frankfurt), Takumi Minamino (Salzburg).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!