Ostali sportovi

Chisora dominirao, Whyte ga nokautirao i stigao do pobjede

Petar Jenjić • nedjelja, 23.12.2018.
Chisora dominirao, Whyte ga nokautirao i stigao do pobjede

Dilian Whyte pobjedio je svog sunarodnjaka Derecka Chisoru u meču u londonskoj O2 Areni nokautom u 11. rundi nakon što je njegov protivnik bio kudikamo aktivniji tijekom većeg dijela meča...

Revanš meča iz 2016. godine otišao je na stranu Diliana Whytea, britanski boksaš odradio je novi meč protiv sunarodnjaka Derecka Chisore te stigao do pobjede nokautom u 11. rundi. Dvoboj iz O2 Arene pratio je i Anthony Joshua koji bi upravo protiv pobjednika ovog meča odraditi sljedeću borbu za svjetsku titulu.

Većim dijelom meča Chisora je bio taj koji je diktirao tempom u ringu pri čemu je zadao i nešto više udaraca protivniku. I dok se čekao kraj i odluka sudaca, a Chisora ganjao Whytea po ringu, uslijedio je njegov odličan kroše koji je Chisoru smjetio na pod nasred ringa. Sudac je brojao do deset, ali ovaj toga nije bio svjestan.

Chisora se pridigao nakon otprilike dvije minute i s njim je sve bilo u redu. Dvoboj je s tribina pratio i Anthony Joshua koji je u jednom trenutku pokušao krenuti prema ringu, ali suci mu nisu dopustili ulazak.

"Zna se tko je prvi, prvo želim Wildera. Ako netko drugi zaslužuje priliku, onda si to ti, Diliane", kazao je Joshua.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!