Košarka

James: "U Miami nije bilo teško privući igrače, tako da ne bi trebao biti problem ni s Los Angelesom"

Petar Jenjić • utorak, 25.12.2018.
James: "U Miami nije bilo teško privući igrače, tako da ne bi trebao biti problem ni s Los Angelesom"
Foto: EPA

LeBron James svjestan je kako uspjeh Los Angeles Lakersa ovisi o tome koliko će biti dobar u igrama na terenu, ali i onima izvan terena...

U "lov" na igrače LeBron James ide još od 2007. godine ističući kako je jako često dobivao odbijenice.

"Oduvijek sam regrutirao, pokušavam dovesti igrače da igraju sa mnom još od 2007. godine. Često su me puta odbili, ali isto tako me nisu toliko često odbijali."

Za razliku od Clevelanda, privući igrače da dođu u Miami bilo je puno jednostavnije.

"Jako puno igrača nije željelo doći u Cleveland samo ću vam to reći. Pokušavao sam regrutirati mnogo ljudi da dođu u Cleveland, čak smo ih i imali nekoliko, ali to jednostavno nije išlo. Nije bilo teško privući igrače u Miami, tako da, sada kada sam u Los Angelesu, mislim da to ponovno ne bi trebao biti problem."

Lakersi su trenutno na omjeru 19-14, na četvrtom mjestu Zapadne konferencije, samo tri utakmice iza drugoplasiranih Golden State Warriorsa.

"Ali moramo pobjeđivati, na kraju dana sve se na to svodi. Znate da to pokušavam sada, pokazati prospektima i slobodnim igračima, a u isto vrijeme i ovim igračima koji sada igraju, da sada mogu pobjeđivati i da se ne brinemo o budućnosti", dodao je James za ESPN.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!