Košarka

Curry: "Nećemo biti prvaci ako budemo igrali kao što smo igrali večeras"

Petar Jenjić • srijeda, 26.12.2018.
Curry: "Nećemo biti prvaci ako budemo igrali kao što smo igrali večeras"
Foto: EPA

Igrač Golden State Warriorsa Klay Thompson trenutno je u šuterskoj krizi, ali kako kažu iz momčadi, cijela će ekipa morati igrati bolje ako želi osvojiti naslov...

Iako je ove sezone postavio NBA rekord s 14 trica na jednoj utakmici, Klay Thompson ne briljira što se tiče igre i šuta izvana. Noćas je pogodio samo dva šuta iz sedam pokušaja u porazu od LA Lakersa, a ove sezone šutira tek 33.7% za tricu.

"Mislim da će se to okrenuti, znam da hoće", kaže trener Steve Kerr pa nastavlja: "Igra je zabavna, stvari se događaju i samo morate pronaći način kako se iz toga izvući. Naš je posao pomoći momčadi kada upadne u krizu, kao i pomoći svakom igraču posebno. Nemam dvojbe da će Klay pronaći pravi put. Očito je da nije najbolji sada, ali bit će bolje."

Sličnog je razmišljanja i Steph Curry koji vjeruje kako se Thompson može vratiti brzo u formu i pomoći Warriorsima u nastavku sezone.

"Svi možemo igrati bolje, nije samo pitanje u Klayu, svi možemo biti bolji. Svi možemo biti odlučniji oko toga što želimo napraviti. Očito je kako je ovo bila teška večer, igrali smo na nacionalnoj pozornici, igrali protiv Lakersa. Veselimo se prilici da iziđemo na teren i igramo bolje. Morate razumjeti da je prosinac i da smo u dobroj poziciji. Ipak, moramo biti bolji, nećemo biti prvaci ako budemo igrali kao što smo igrali večeras."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!