Tenis

Marin Čilić otkazao nastup na turniru u Puneu

Branimir Korać • petak, 28.12.2018.
Marin Čilić otkazao nastup na turniru u Puneu
Foto: EPA

Marin Čilić ipak neće otvoriti sezonu nastup u Indiji u Puneu. Planirao je povratak u Indiju gdje je trebao odraditi prve nastupe u novoj godini, ali morao je otkazati nastup...

Jedan od dvojice Top 10 igrača koji su bili prijavljeni za nastup u Puneu, ipak neće zaigrati u Indiji. Marin Čilić ipak je otkazao nastup i nastavlja s pripremama za Australian Open.

"Na žalost, moram vas obavijestiti da sam bio prisiljen povući se s planiranog prvog ATP turnira u 2019. - Tata Open Maharashtra. Veselio sam se povratku u Indiju, ali bol u koljenu koja me mučila većinu prošle sezone se intenzivirala kako je sezona išla prema kraju tako da sam pauzu morao iskoristiti za tretmane i rehabilitaciju. Zbog svega toga sam odlučio ne nastupiti u Puneu jer ne bih mogao dati sve od sebe. Svima želim ugodne blagdane i vidimo se na Australian Openu", poručio je Čilić.

Marin propušta turnir u Puneu gdje je prošle sezone u polufinalu izgubio od Gillesa Simona, umjesto Čilića u glavni ždrijeb ulazi Pedro Sousa, a jedini iz Top 10 na ovom turniru tako bit će Kevin Anderson.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • interreg28.12.2018. u 12:23
    Pametna odluka.
    interreg