Zimski sportovi

Medveščak još jednom pregažen, Graz mu nanio najteži poraz

Mihaela Bradovski • petak, 28.12.2018.
Medveščak još jednom pregažen, Graz mu nanio najteži poraz
Foto: FaH

Medveščak je ubilježio najteži poraz u sezoni, u Ledenoj je ugostio Graz koji ga je pregazio s 9:0 što u biti nimalo ne čudi s obzirom da je Medveščak bio još oslabljeniji u ovom susretu...

Još jedno mučenje na ledu za Medvjede koje je pregazio i Graz i to s ogromnih 9:0. Otkako se dogodio egzodus iz kluba jasno je da je ovo čisto odrađivanje sezone, da će porazi biti svakodnevnica, ali ipak bi trebalo učiti sve što je moguće da se ne događaju baš ovakvi raspadi.

No objektivno ovdje se nije niti moglo puno više, Medveščak je bio još oslabljeniji nego u posljednjim utakmicama, u drugoj dionici ostao je i bez Toma Zanoškog zbog isključenja do kraja susreta i bilo je samo pitanje s koliko će pakova u mreži završiti.

Nakon prve trećine bilo je 4:0 za Graz, istim rezultatom Austrijanci su dobili i drugu dok su u trećoj postigli samo jedan pogodak i tako je Medveščak ipak nekako uspio izbjeći dvoznamenkast broj primljenih golova.

Osim što je Graz nakon druge trećine vodio 8:0, omjer udaraca bio je debelo na strani gostiju i to čak s 45:5, apsolutno nestvaran i posramljujuć podatak za bilo koju profesionalnu ligu.

Nakon ovog debakla Medveščak za dva dana ima novi težak ispit u Zagrebu i to protiv KAC-a iz Klagenfurta.

EBEL, 32. kolo:
Medveščak - Graz 0:9

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!