Tenis

Tinejdžerka šokirala Caroline Wozniacki, Kužmova pogodila 20 aseva

Branimir Korać • četvrtak, 03.01.2019.
Tinejdžerka šokirala Caroline Wozniacki, Kužmova pogodila 20 aseva
Foto: EPA

Poznate su sve sudionice četvrtfinala u Aucklandu. Među njima neće biti prva nositeljica Caroline Wozniacki koja je poražena potpuno neočekivano od Biance Andreescu...

Venus Williams trebala je samo dva seta za pobjedu protiv sunarodnjakinje Lauren Davis. Williams je odradila vrlo dobar meč i na kraju je bila zadovoljna. "Mislim da sam odigrala još bolji meč nego u prvom kolu protiv Azarenkle. Bez obzira na to, još uvijek sam u potrazi za perfekcijom. Davis je neugodna protivnica, stvarno može udariti lopticu", tvrdi Venus.

Slovakinja Viktoria Kužmova igrala je protiv Sofije Kenin i odnijela pobjedu u tri seta, Za to je trebala gotovo dva i pol sata, Amerikanka se oporavila nakon izgubljenog prvog seta, ali u trećem je Kužmova opet bila bolja. Pobjednica je na kraju odservirala čak 20 aseva.

Dvije tinejdžerke kreirale su iznenađenje i izbacile nositeljice. Amanda Anisimova s dva puta po 6:3 bila je bolja od Barbore Strycove, a još veće iznenađenje priredila je Bianca Andreescu koja je s dva puta po 6:4 šokirala Caroline Wozniacki.

WTA Auckland, drugo kolo:
Venus Williams (SAD, 6) - Lauren Davis (SAD) 6:4, 6:3
Viktoria Kužmova (Slovačka) - Sofia Kenin (SAD)7:5, 5:7, 6:3
Amanda Anisimova (SAD) - Barbora Strycova (Češka, 5) 6:3, 6:3
Bianca Andreescu (Kanada) - Caroline Wozniacki (Danska, 1) 6:4, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!