Rukomet

Lazarov: "Nakon onog poraza od Grčke i Japan nam izgleda poput svjetskog prvaka"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 03.01.2019.
Lazarov: "Nakon onog poraza od Grčke i Japan nam izgleda poput svjetskog prvaka"
Foto: EPA

Jedan od hrvatskih protivnika na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj bit će i Makedonija koju ponovno predvodi veliki Kiril Lazarov...

Makedonci se pripremaju za odlazak na SP u Njemačku i Dansku, a Kiril Lazarov vrlo je zadovoljan radom na treninzima i posebno onim pto pokazuju mlađi igrači.

"Treniramo naporno, mladi igrači pokazuju karakter i kvalitetu, a to je ono najvažnije. Jedan dan na treningu izgledamo kao najbolja reprezentacija svijeta, a 24 sata kasnije kao najslabija reprezentacija svijeta, ali to je sasvim očekivano s obzirom da imamo puno mladih igrača. Najvažnije je da imamo potencijal i kvalitetu te želju za napredak. Pod vodstvom vrhunskog stručnjaka kakav je Raul Gonzalez, makedonski rukomet se može nastaviti razvijati."

Makedonci su u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo uspjeli izgubiti od Grčke 28:26 i Lazarov upozorava na taj poraz.

"Ne želim prognozirati što možemo napraviti, ali mogu reći da ćemo pružiti baš sve od sebe u svakom meču i vidjet ćemo što će nam to donijeti. Ne smijemo zaboraviti onu utakmicu s Grčkom, nakon tog poraza i Japan nam izgleda kao svjetski prvak. Moramo ostati skromni i od prvog susreta ići polako i od utakmice do utakmice."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!