Košarka

Hezonja: "Znali smo da moramo biti agresivniji i više ulaziti u tijelo, to nam je donijelo pobjedu"

Petar Jenjić • subota, 05.01.2019.
Hezonja: "Znali smo da moramo biti agresivniji i više ulaziti u tijelo, to nam je donijelo pobjedu"
Foto: EPA

Nakon dobro odigrane role u posljednjoj četvrtini i pobjede protiv Los Angeles Lakersa, Mario Hezonja kazao je kako, unatoč tome što malo igra u posljednje vrijeme, nije teško pronaći ritam kada trenirate. Dodao je da, bez obzira na poraze, momčad se nikada nije predavala te je uvijek bila spremna...

New York Knicksi noćas su prekinuli niz poraza upisavši pobjedu na gostovanju kod Los Angeles Lakersa. Važnu ulogu u tome, posebno u posljednjoj četvrtini, imao je Mario Hezonja.

"Dobro smo krenuli u utakmicu, a onda smo posustali u obrani, uzimali smo neke sebične šuteve tako da su se vratili u utakmicu. Na poluvremenu smo znali da moramo biti agresivniji i više ulaziti u tijelo. Napravili smo dobar posao i to nam je donijelo pobjedu."

Iako nije igrao puno u posljednje vrijeme, hrvatski košarkaš uspio je pronaći ritam kada je to bilo najpotrebnije.

"Nije teško kada trenirate. Imamo odlične trenere ovdje, mislim da je trener Fizdale izabrao dobre ljude koji će raditi s nama. I oni koji ne igraju, koji nisu u rotaciji, rade punom snagom. To je važno, mislim da rade dobar posao, pomažu nam i na terenu i izvan terena."

"Izgubili smo nekoliko zadnjih utakmica, ali nismo se predavali, uvijek smo bili spremni. Znali smo da će pobjeda u gostima doći", kazao je Hezonja nakon čega ga je tijekom intervjua zaskočio Enes Kanter.

"Učinio sam ga sretnim, Enes Kanter napokon je sretan, to je velika stvar za nas", dodao je Hezonja za MSG Networks.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!