Rukomet

Udarac za Norvežane, Kent Robin Tonnesen propušta Svjetsko prvenstvo

Mihaela Bradovski • subota, 05.01.2019.
Udarac za Norvežane, Kent Robin Tonnesen propušta Svjetsko prvenstvo
Foto: FaH

Norveška reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj nastupit će oslabljena neigranjem Kenta Robina Tonnesena. Tonnesen je zaradio frakturu metakarpalne kosti šake i morat će na operaciju...

Kent Robin Tonnesen propustit će Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj i Danskoj što je svakako loša vijest za izbornika Christiana Bergea.

Desni vanjski Veszprema zaradio je ozljedu na treningu i kako su iz Norveškog rukometnog saveza potvrdili sljedećeg tjedna morat će na operaciju. Šanse za oporavak tijekom Prvenstva ne postoje s obzirom da je predviđena pauza nakon takve ozljede između šest i osam tjedana.

Tijekom karijere Tonnesen je već imao problema s ozljedama, ovo Svjetsko prvenstvo čekao je u dobroj formi nakon što je odradio vrlo dobar posao u dosadašnjem dijelu sezone u dresu mađarske momčadi.

"Stvarno sam s nestrpljenjem čekao ovo Svjetsko prvenstvo, ali bit ću van parketa. Sve najbolje mojim suigračima u Danskoj, a obećavam da ću se vratiti još jači", poručuje Tonnesen.

On najbolje zna kako je to boriti se s povratkom na teren, imao je tešku ozljedu kada mu je puknuo lisni mišić i u tom trenutku prijetila je čak i amputacija noge jer je mišić bio gotovo potpuno uništen, ali nakon četiri operacije oporavio se i vratio na teren.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!