Nogomet

Nogometni instruktori u Novigradu, Krpan ističe: "Zimski kamp je bio idealna prigoda za ovakav sastanak"

hns.family • četvrtak, 10.01.2019.
Nogometni instruktori u Novigradu, Krpan ističe: "Zimski kamp je bio idealna prigoda za ovakav sastanak"
Foto: Kristijan Komarica

U Novigradu je u sklopu zimskog kampa Hrvatskog nogometnog saveza održan radni sastanak glavnog instruktora Petra Krpana s instruktorima županijskih saveza i Nogometnih središta HNS-a...

Na sastanku u Novigradu ravnatelj Nogometne akademije HNS-a Vatroslav Mihačić održao je predavanje pod naslovom "Obveze instruktora u odnosu na edukacijski proces", a prof. Zdravko Marić na temu "Pravci razvoja stručno-selektivnih aktivnosti".

Uz instruktore, sastanku su prisustvovali i izbornik mlade reprezentacije Nenad Gračan, član Savjeta Slavko Prišćan, koordinator natjecanja Neven Šprajcer te viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić.

Na sastanku je glavni instruktor Krpan predstavio kalendar Hrvatskog nogometnog saveza za 2019. godinu.

"Drago mi je što sam odmah po preuzimanju funkcije imao priliku uživo na jednom mjestu okupiti instruktore nogometnih središta i županijskih saveza kako bismo razgovarali o tekućoj problematici, a posebno o onome što nas čeka u ovoj godini. Upoznali smo instruktore s njihovim obvezama vezanima za selektivne aktivnosti za 2005. i 2006. godište, kao i njihovim ostalim obvezama u radu županijskih saveza, te smo prošli kroz kalendar natjecanja. Zimski kamp je bio idealna prigoda za ovakav sastanak koji je bio vrlo konstruktivan i svrsishodan."

Krpan je pritom izrazio zadovoljstvo do sada odrađenim aktivnostima na zimskom kampu:

"Moram naglasiti da imamo idealne uvjete za rad, od odličnog smještaja do fenomenalnih terena, na čemu zahvaljujemo rukovodstvu Saveza na čelu s predsjednikom Šukerom. Vrijeme nas je poslužilo, a dečki jako dobro rade. I ono što nas sve veseli, za sada prolazi bez ozljeda, nadamo se da će tako i ostati kako bi se svi vratili u klubove zdravi i spremni za proljetni dio sezone."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometReprezentacija
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!