Košarka

Hezonja: "Volio bih da sam imao ove trenere kad sam bio rookie, sada bi pričali drugačiju priču"

Petar Jenjić • petak, 11.01.2019.
Hezonja: "Volio bih da sam imao ove trenere kad sam bio rookie, sada bi pričali drugačiju priču"
Foto: EPA

Mario Hezonja u razgovoru s medijima kazao je kako mu je boravak izvan terena pomogao da još počne razmišljati o košarci te istaknuo kako bi, da je ranije imao sadašnje trenere, sada pričali drugačiju priču...

Jedan od onih igrača koji je bio izvan rotacije Davida Fizdalea, a kojem je takva situacija ispala pozitivno iskustvo, jest Mario Hezonja koji u posljednje tri utakmice u prosjeku ima 14.3 poena i pet skokova uz 57% šuta iz igre.

"Razmišljam o tim stvarima. Kada sam bio izvan terena nekoliko utakmica, još sam više počeo razmišljati o košarci. Dobro mi je došlo, nije mi poremetilo ritam ili nešto slično", kazao je Hezonja, prenosi yardbarker.com.

Još nam nije poznato hoće li Hezonja ostati i sljedeće sezone u Knicksima, s obzirom na to da je potpisao ugovor na jednu sezonu u vrijednosti 6.5 milijuna dolara.

"Volio bih da sam imao ovo trenersko osoblje kada sam bio rookie. Ne govorim ništa o tome što sam imao, bila je teška i nesretna situacija. Volio bih da sam tada imao ove trenere jer bi sada pričali drugačiju priču. Sretan sam što sam njima okružen. Ne govorim to samo tako jer znam da ovo volim i da želim biti u New Yorku", dodao je Hezonja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!