Rukomet

Velika pobjeda Podravke u Danskoj za stopostotan učinak u EHF kupu

Branimir Korać • nedjelja, 13.01.2019.
Velika pobjeda Podravke u Danskoj za stopostotan učinak u EHF kupu
Foto: FaH

Dok je rukometni svijet zaokupljen Svjetskim prvenstvom u Njemačkoj i Danskoj, rukometašice nastavljaju s nastupima u EHF kupu, a Podravka je upisala i drugu pobjedu...

Podravka je napravila sjajan posao u Danskoj gdje je gostovala kod Nykobinga i upisala i drugu pobjedu u EHF kupu. Podravkašice su bile bolje s 28:24 i tako zasjele na vrh skupine.

Podravka je jedina u skupini upisala dvije pobjede, nakon što je svladala Beru Beru u Koprivnici u prvom kolu, sada je slavila i u Danskoj kod Nykobinga koji je na startu poražen u gostima kod Craiove s nevjerojatnih 18:12.

U Danskoj se Podravka počela odvajati u zadnjih deset minuta prvog dijela te je na odmor odnijela vodstvo 13:10. U istom ritmu nastavila je i u drugom poluvremenu, realizirala je svoja prva tri napada te pobjegla na 16:10 i stavila domaću ekipu u velike probleme.

Rutinski su gošće odradile posao u nastavku susreta, samo jednom Nykobing je došao na dva gola minusa, ali Debelić, Risović i Milošević odvele su Podravku do 22:17 i više nije bilo prijetnje.

Prvo ime susreta bila je Ana Debelić koja je predvodila strijelce s osam postignutih golova, a u domaćem sastavu pet golova postigla je Laerke Nolsoe Pedersen.

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Komandant Mark13.01.2019. u 22:58
    samo da ne završi kao i LP.. i tamo su startale sa pobjedom i remijem (izgubljenom pobjedom u zadnjim sekundama)
    Komandant Mark