Košarka

Bošnjak uoči Uniksa: "Njihove odlične stvari i svoje greške smanjiti na minimum"

Sportnet, Petar Jenjić • utorak, 15.01.2019.
Bošnjak uoči Uniksa: "Njihove odlične stvari i svoje greške smanjiti na minimum"
Foto: FaH

U najavi utakmice protiv Uniksa pomoćni trener Cedevite Teo Čizmić kazao je kako su svjesni da je to dobra ekipa, ali i da su oni dobri. Nadalje, Domagoj Bošnjak istaknuo je kako mogu smanjiti svoje greške i njihove odlične stvari svesti na minimum...

Cedevita će u sklopu trećeg kola TOP-a 16 Eurokupa gostovati kod Uniks Kazana gdje će tražiti svoju prvu pobjedu u natjecanju. Ponovno će momčad umjesto Slavena Rimca voditi pomoćni trener Teo Čizmić.

"Nedostajat će nam Edo Murić i trener Rimac. Što se tiče utakmice, moramo čim duže ostati u igri i u egalu da imamo mogućnost da dobijemo, ako je ikako moguće. Svi znamo kakva je to ekipa, ali i mi smo dobri. U vrhu smo ABA lige i na dobrom smo putu s trenerom Rimcu, tako da u biti slijedimo njega i njegovu ideju."

Utakmica će biti dosta slična onoj protiv Zenita: "Obje su ekipe jake, a čak je možda Kazan i nešto jači od Zenita", dodao je Čizmić.

Smanjiti svoje greške i njihove odlične stvari svesti na minimum, ističe uoči utakmice Domagoj Bošnjak.

"Oni su jedna ozbiljna, možemo reći euroligaška ekipa. Prve dvije utakmice smo izgubili i sad idemo ponovno u Rusiju. Pokušat ćemo pobijediti. Nije još ništa gotovo i nadamo se prolasku. Trebamo odigrati stvarno jednu odličnu utakmicu i pokušati njihove odlične stvari i svoje greške smanjiti na minimum. Mi to možemo odraditi."

Utakmica je na rasporedu u srijedu s početkom u 17 sati.

KK Cedevita

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!