Košarka

Hezonja bez napadačkog učinka, Wizardsi slavili ubačajem u zadnjoj sekundi

Petar Jenjić • petak, 18.01.2019.
Hezonja bez napadačkog učinka, Wizardsi slavili ubačajem u zadnjoj sekundi
Foto: EPA

Košarkaši Washington Wizardsa minimalno su slavili protiv New York Knicksa sa 101:100 u O2 Areni u Londonu, a pobjednički koš stigao je s istekom vremena...

U O2 Areni u Londonu odigrana je NBA utakmica između Washington Wizardsa i New York Knicksa, a u konačnici su do pobjede stigli Wizardsi koji su slavili sa 101:100 ubačajem u posljednjoj sekundi nakon dosuđene silazne putanje.

Vodili su Knicksi većim dijelom utakmice, a tijekom druge četvrtine imali su i 19 koševa viška (53:34). Međutim, bude se Wizardsi koji polako, ali sigurno sustižu zaostatak te četiri i pol minute prije kraja dolaze do vodstva (92:91) ubačajem Portera Jr..

Egal je ostao sve do samog kraja, a 33 sekunde prije isteka vremena Noah Vonleh zabio je za vodstvo New Yorka 100:99, a nakon drame u samoj završnici Thomas Bryant zabio je za pobjedu Wizardsa. Njegov je ubačaj blokirao Allonzo Trier, ali suci su dosudili silaznu putanju i priznali koš.

Bradley Beal s 26 poena i devet skokova predvodio je Wizardse, Otto Porter Jr. dodao je 20 koševa i 11 skokova, a Tomaš Satoransky 14 poena i pet asistencija.

Emmanuel Mudiay predvodio je Knickse s 25 poena i sedam skokova, dok je Luke Kornet dodao 16 koševa. Mario Hezonja ostao je bez poena (0/4 iz igre) za 19 i pol minuta na terenu, a skupio je šest skokova i jednu asistenciju.

NBA:
Washington Wizards - New York Knicks 101:100

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!