Rukomet

Jacobsen ostao bez drugog Tofta Hansena: "Nisam siguran da će moći nastaviti, ne izgleda dobro"

Branimir Korać, Mihaela Bradovski • petak, 18.01.2019.
Jacobsen ostao bez drugog Tofta Hansena: "Nisam siguran da će moći nastaviti, ne izgleda dobro"
Foto: EPA

Danska je odigrala odličnu utakmicu protiv Norveške i osigurala prvo mjesto u skupini te prenosi maksimalan broj bodova, ali ostala je bez ozlijeđenog Renea Tofta Hansena...

Taman kada se oporavio Henrik Toft Hansen, Danska je ostala bez njegovog brata Renea koji je protiv Norveške zaradio ozljedu i neće biti spreman za nastavak Prvenstva, sudeći prema reakciji Nikolaja Jacobsena.

Rene Toft Hansen jedan je od glavnih danskih stupova obrane i njegov izostanak svakako je veliki udarac te ga neće biti tako jednostavno nadoknaditi.

Nikola Jacobsen nije potvrdio kako je Rene izgubljen za nastavak Prvenstva, ali isto tako nije mogao niti potvrditi da će ostati. Zabrinutost je očita.

"Na žalost ne mogu reći puno osim da situacija s Reneom ne izgleda nimalo dobro. Moramo čekati, nisam siguran da će moći nastaviti s nastupom", rekao je izbornik nakon susreta.

I danski rukometni eksperti slažu se kako je to veliki udarac za reprezentaciju, ali vjeruju da će ostali igrači nadoknaditi njegov izostanak.

U sljedećoj rundi Danska igra protiv Švedske, Mađarske i Tunisa, a prenijela je maksimalna četiri boda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!