Nogomet

Petar Krpan i Luka Milanović gostovali na slovenskom UEFA PRO seminaru

hns.family • petak, 18.01.2019.
Petar Krpan i Luka Milanović gostovali na slovenskom UEFA PRO seminaru
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatski stručnjaci Petar Krpan i Luka Milanović gostovali su na trenerskom seminaru UEFA PRO/A Udruge slovenskih trenera koji je održan u Portorožu...

Glavni instruktor Hrvatskog nogometnog saveza Petar Krpan i kondicijski trener hrvatske seniorske reprezentacije Luka Milanović bili su gosti Slovenskog nogometnog saveza i Udruge nogometnih trenera Slovenije na seminaru za UEFA PRO i UEFA A licencu, potvrđujući poštovanje koje hrvatska struka uživa u susjednim zemljama.

Milanović je pritom održao i predavanje o nastupu hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje je Hrvatska došla do finala iako je tri utakmice uzastopno igrala produžetke, što potvrđuje odličnu fizičku spremnost srebrne reprezentacije.

Naši stručnjaci su priliku iskoristili i za razgovor s kolegama iz nogometnih saveza Srbije, Mađarske, BiH i Makedonije, kao i sa stručnim stožerima svih slovenskih reprezentacija, na čelu s izbornikom seniorske reprezentacije Matjažom Kekom.

"Bilo nam je zadovoljstvo sudjelovati na ovom seminaru jer smo se još jednom mogli uvjeriti koliko poštovanje uživa naša struka u inozemstvu - stoga se i zahvaljujem organizatorima na pozivu. Naravno da je osvajanje srebrne medalje odjeknulo svijetom, no u Sloveniji itekako poštuju i naš kontinuitet uspjeha, kako A reprezentacije, tako i mlađih selekcija", izjavio je glavni instruktor HNS-a Petar Krpan.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometReprezentacija
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!