Rukomet

Sjajna Podravka slavila na gostovanju kod braniteljica naslova

Petar Jenjić • petak, 18.01.2019.
Sjajna Podravka slavila na gostovanju kod braniteljica naslova
Foto: FaH

Rukometašice Podravke upisale su novu pobjedu u EHF kupu, danas su na gostovanju kod rumunjske Craiove slavile rezultatom 26:23 te tako ostale na stopostotnom učinku...

S odličnim nastupima u EHF kupu nastavljaju rukometašice Podravka Vegete koje su danas u trećoj utakmici skupine D upisale i treću pobjede te tako zadržale vodeću poziciju.

Nakon slavlja protiv Bera Bere i Nyka, koprivnička momčad danas je gostovala kod rumunjske Craiove koja je prošle godine osvojila ovo natjecanje. Ipak, do pobjede su stigle gošće koje su slavile sa 26:23.

Bolje je krenuo domaćin koji je držao prednost na svojoj strani, a imao je i tri pogotka viška (8:5). U 25. minuti Craiova je vodila s 10:8, no Podravka s dva uzastopna pogotka dolazi do izjednačenja kojim je zaključeno prvo poluvrijeme.

Početkom nastavka gošće su povele i više se nikako nisu našle u zaostatku. Ključnim se pokazalo razdoblje od 39. do 47. minute tijekom kojih se Podravka uspjela odvojiti na četiri gola viška (19:15). Do kraja susreta Rumunjke se nisu uspjele spustiti ispod dva gola zaostatka.

Koprivničanke je do pobjede predvodila Ana Debelić sa sedam golova, dok su po četiri pogotka dodale Alena Ihnjeva i Dejana Milosavljević, a vrijedi izdvojiti i dobro izdanje vratarke Jovane Risović.

Najbolja je u redovima Craiove bila Maria Andreea Ianasi sa šest pogodaka.

EHF kup, 3. kolo:
Craiova - Podravka Vegeta 23:26

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!