Rukomet

Washington Nunes: "Iskreno nismo mogli niti zamisliti da Hrvatsku možemo dobiti"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 20.01.2019.
Washington Nunes: "Iskreno nismo mogli niti zamisliti da Hrvatsku možemo dobiti"
Foto: EPA

Brazilski izbornik Washington Nunes nakon pobjede protiv Hrvatske isticao je ponos zbog pobjede protiv Hrvatske, a dodao je kako ni sam nije mogao zamisliti da je to moguće...

U dosadašnjem dijelu Svjetskog prvenstva Hrvatska je izgledala impresivno i Brazilci baš i nisu imali velike nade uoči ovog susreta, ističe izbornik Washington Nunes. Ipak, poklopilo se i da Hrvatska ne odigra svoju najbolju utakmicu na ovom Prvenstvu te je Nunes doživio pobjedu.

"Hrvatska je renomirano rukometno ime i s takvom visokom razinom igre, iskreno nismo mogli zamisliti da je takvu možemo dobiti. Stoga je fantastičan osjećaj to na kraju i postići. Moji su igrači igrali vrlo, vrlo intenzivnu obranu baš kao u prošlim susretima te ofenzivno mudro, a trebalo je izdržati sve silne hrvatske promjene formacija u obrani. Za svaku smo morali pronaći neko rješenje. Ponosan sam na ovu momčad."

Najveći problem za hrvatsku obranu bio je Haniel Langaro koji je zabijao iz svih pozicija, a on ostaje optimist za nastavak Prvenstva.

"Jako je malo ljudi vjerovali da mi danas možemo stići do pobjede, no ipak smo uspjeli demonstrirati kako se brazilski rukomet diže. Ostat ćemo pri našem planu, pri našoj igri i zadržati nade da se još uvijek možemo plasirati u polufinale. Sutra ćemo protiv Španjolske zaigrati na isti način i nadam se da možemo još jednom slaviti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!