Rukomet

Olsen nakon demoliranja Francuske: "Svi su dali svoj doprinos i igrali blizu svog maksimuma"

Branimir Korać • subota, 26.01.2019.
Olsen nakon demoliranja Francuske: "Svi su dali svoj doprinos i igrali blizu svog maksimuma"
Foto: EPA

Danska je odigrala fantastičnu utakmicu protiv Francuske i pregazila ju je s 38:30. Danci su nakon susreta priznavali kako su svi igrači bili blizu svog maksimuma...

Nikolaj Jacobsen sjajno je posložio Dansku i njegov rad vidi se na najbolji način. Ova reprezentacija izgleda najuigranije, a itekako se vidi Jacobsenov potpis. U polufinalu Danska je igrala protiv Francuske, izbornik Skandinavaca izuzetno cijeni Dinartove izabranike, ali ovdje je na parketu postojala samo jedna reprezentacija.

"S nestrpljenjem smo čekali dvoboj protiv možda i najbolje reprezentacije svijeta, znali smo da moramo odigrati na najvišoj razini da bi došli do pobjede. Tako smo i igrali svih 60 minuta, napad je bio nevjerojatan, pronalazili smo dobra rješenja, Morten, Mikkel i Lauge sjajno su šutirali, krila nisu promašivala, a Jannick je u drugom poluvremenu puno toga obranio pa smo mogli održavati prednost od sedam-osam golova. Mislim da ne moram govoriti koliko smo sretni, vrlo sretni i ponosni što ćemo u nedjelju igrati u finalu u Danskoj. Bit će to jako, jako velika utakmica za nas", istaknuo je Jacobsen.

Vrlo dobar posao odradio je Morten Olsen kojem je to možda bila i najbolja utakmica na ovom Svjetskom prvenstvu.

"Za mene je ovo bio jako uzbudljiv meč, od prve minute igrali smo nevjerojatno. Svi su dali svoj doprinos i igrali blizu svog maksimuma. Ne treba opisivati koliko je sjajno što ćemo u nedjelju igrati za zlato pred oko 15 tisuća navijača koji će biti na našoj strani. To je nevjerojatno iskustvo i nadam se da ćemo uzeti zlato", kaže Olsen.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!