Rukomet

Nijemci čestitali Norveškoj: "Svi smo sada prazni, ovi navijači zaslužuju finale"

Branimir Korać • subota, 26.01.2019.
Nijemci čestitali Norveškoj: "Svi smo sada prazni, ovi navijači zaslužuju finale"
Foto: EPA

Njemačka pred svojim navijačima nije izborila prolaz u finale Svjetskog prvenstva. Nakon susreta mogla je samo čestitati Norveškoj na zasluženoj pobjedi...

Cijela Njemačka vjerovala je u ulazak u finale, ali Norvežani su bili bolji. Christian Prokop uputio je čestitke pobjedniku te odmah poručio da njemački posao nije gotov.

"Čestitke Norveškoj na potpuno zasluženoj pobjedi, odigrala je vrlo dobru i pametnu utakmicu. Mi nismo bili na razini na kojoj smo očekivali da ćemo biti za ovakvu utakmicu, veliku utakmicu za finale koju smo igrali na našem parketu. Razočaranje je veliko, ali ostaje nam još jedan cilj i napravit ćemo sve da ga ostvarimo."

Iscrpljeni Patrick Groetzki odlukom izbornika konstantno je u pogonu s obzirom da nema zamjenu i na njemu se umor polako osjeća.

"Čestitke Norveškoj, zaslužila je ovu pobjedu. Nismo odigrali niti napad, a posebno obranu na razini na kojoj smo bili posljednja dva tjedna. Ovaj poraz boli jer smatram da ovi navijači zaslužuju finale. Svi smo sada prazni, ali za dva dana nas očekuje nova utakmica i želimo pobjedu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!