Tenis

Đoković: "Hvala svima koji su se žrtvovali kako bih ja mogao živjeti svoje snove"

Petar Jenjić • nedjelja, 27.01.2019.
Đoković: "Hvala svima koji su se žrtvovali kako bih ja mogao živjeti svoje snove"
Foto: EPA

U pobjedničkom govoru nakon osvajanja Australian Opena Novak Đoković kazao je kako je Rafael Nadal definicija borbenog duha, da je sve ovo što se događa nestvarno te da se posebno zahvaljuje obitelji koja se žrtvovala kako bi on mogao živjeti svoje snove...

Do 15. Grand Slam titule stigao je Novak Đoković koji je u finalu bio bolji od Rafaela Nadala. Na početku pobjedničkog govora prvo se osvrnuo na protivnika.

"Čestitke za prethodna dva tjedna i sjajan turnir koji si imao. Imao su puno problema s ozljedama i u prethodnom periodu i hvala ti što pokazuješ svima nama, kako igračima tako i ostalima, da si definicija borbenog duha. Hvala ti na tome", kazao je Đoković.

Dodao je kako posebno cijeni svaki trenutak na terenu nakon svega što mu se dogodilo tijekom posljednjih godinu i pol dana karijere.

"Samo se kratko želim prisjetiti svega što se dogodilo posljednjih 12 mjeseci. Prošao sam kroz teško razdoblje nakon ozljede, bio jako loš na početku sezonu, ali vratio sam se s tri titule na Grand Slamovima. Ostao sam bez teksta, ovo je nestvarno."

Naravno, posebno se zahvalio svojim trenerima i svima koji mu daju podršku.

"Hvala Vajda što si se vratio, hvala svima koji su u mojem timu. Želim pozdraviti svoju obitelj, suprugu, sina i kćerkicu, kao i dvojici braće koja su uvijek bila uz mene. Svi su se oni žrtvovali kako bih ja živio svoje snove. Ovo je za njih jer ništa ne uzimam zdravo za gotovo", dodao je Đoković.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!